A NAP TERMÉKE BLOG BEMUTATJA:

Itt az eredeti Toe Corrector, a görbe lábujjak és a bütyök ellenszere – ez a kényelmes korrekciós eszköz most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

A Nap Terméke blog az index.hu és a blog.hu címlapján rendszeresen megjelenő oldal, mely segít összegyűjteni a legfrissebb akciókat, újdonságokat, ajándékötleteket.

Szeretnél leszámolni a fájdalmas bütyökkel és a ferde lábujjakkal?

Toe Corrector lábujj távtartó:
a gyönyörű és egészséges lábujjak titka

Toe Corrector szilikonos lábujj távtartóSegít természetes helyzetükbe állítani lábujjaidat, csökkenti a fájdalmat.

Ortopédusok által kifejlesztett találmány a szép lábakért: akár néhány héten belül látható javulást nyújt!

Egyenesítsd ki lábujjaidat, szüntesd meg a fájdalmas kidörzsölést!
Toe Corrector: bütyök, kalapácsujj, ízületi gyulladás ellen is bevethető megoldás.

FÉLÁRAS AKCIÓ:

9.980 Ft HELYETT

4.990 Ft / PÁR

hírlevél feliratkozóknak!

MEGRENDELEM!

2 NAPONTA POSTÁZZUK!

Téged is zavar, hogy görbén állnak a lábujjaid? Kezdődő bütyök kínoz?

A ferde lábujjak kegyetlenül meg tudják keseríteni a mindennapokat. Már rövid idő alatt állandósuló, szűnni nem akaró fájdalmat képesek okozni: gyakorivá válik a kidörzsölés, a vérhólyag, kellemetlenül szorít miattuk cipő.

Másrészt az önbizalmat is lerombolhatják: sokan nem szívesen járnak nyitott cipőkben kuszán álló ujjaik miatt.

Ha Téged is görbe lábujj, bütyök vagy kalapácsujj gyötör, akkor itt a legjobb alkalom, hogy tegyél lábaid szépségéért is egészségéért! Ha időben felveszed a harcot a deformáció ellen, akkor megelőzheted a későbbi súlyos tüneteket, egy fájdalmas és hosszú gyógyulási idővel járó műtétet.


Tarts velünk és ismerd meg most azt az eszközt, mely segít lábujjaidat természetes helyzetükbe hozni! Fedezd fel most a görbe lábujjak okait és egy hatékony megoldást ellenük!

Mi az a bütyök és a kalapácsujj?Hogyan alakul ki?

A bütyök és a kalapácsujj gyakori ortopédiai megbetegedés, csaknem minden harmadik ember szenved tőle. Ugyan legtöbbször a nőket érinti, de a férfiak sincsenek biztonságban, a kor előrehaladtával náluk is egyre gyakoriban jelentkezik a lábujjak görbesége.

Bütyöknél a nagylábujj hegye befelé mozdul, az alapperc gyakran kitüremkedik, csontkinövés is létrejöhet.

Ilyen esetben a láb rugózó és támasztó funkciója nagymértékben romlik, ami a mozgásra és az egész testtartásra negatív hatással van.

Kalapácsujj esetén ún. karomtartás alakul ki: az ujj alapperce megemelkedik, középperce hajlított helyzetbe kerül.

Mindkét betegségben közös, hogy megbontja a láb statikai egységét, nagyban megnehezíti a járást, a cipőviselést, és komoly fájdalmakat idéz elő. A kalapácsujj és a bütyök rendszeresen társul gyulladással, benőtt körömmel, víz- vagy vérhólyaggal is.

Ez a 3 ok felel legtöbbször a ferde lábujjakért:

1. Túl szűk, hegyes orrú, magas sarkú cipők viselése

A nem megfelelő méretű, szűk cipők szinte kikényszerítik az elváltozásokat, annyira összenyomják a lábujjakat.

Ha rendszeresen viselsz divatos magas sarkú, hegyes orrú cipőket, az már rövidtávon is okozhat panaszokat. Mivel ilyenkor a teljes testsúly a lábujjakra nehezedik, így azok teljesen benyomódnak a cipő elején.

2. Lúdtalp

A lúdtalp jelentősen befolyásolja a test súlyelosztását. Ilyenkor a talp harántboltozata lesüllyed, romlik az egyensúly. A lábfej ez esetben a lábujjak tövénél elkezd kiszélesedni, az inak a nagylábujjat a többi négy ujj felé húzzák.

Fájdalmas gyulladás, kisebesedő fekély is kísérheti, mely akár lehetetlenné is teheti a cipőben való járást.

Egy bütyökműtét után sok fájdalommal és maradandó heggel kell számolni

3. Örökletes tényezők

Kutatások szerint bizonyos lábfejforma, illetve a laza szalagok is kiválthatják a lábujj-deformációt.

Egy genetikai kutatás kimutatta, hogy a férfiak és nők körében csaknem 40%-ban az örökletes tényezők okolhatók a bütyökért.

Éppen ezért a megelőzés nagyon fontos. Egy ügyes találmánnyal már korai stádiumban megállíthatod az elváltozásokat, vagy akár javíthatsz is a lábujjaid állapotán, elkerülheted a gyulladásokat, csökkentheted a kidörzsölést és a fájdalmakat. Ismerd meg most ezt a szakemberek segítségével kifejlesztett eszközt, és szépítsd meg lábaidat rövid időn belül!

Toe Corrector lábujj távtartósegít kiegyenesíteni lábujjaidat, megállítja a fájdalmakat

A Toe Corrector egy ortopédusok által megalkotott, puha szilikonból készült lábujj távtartó, mellyel megelőzheted a lábujj-deformációt.


A Toe Corrector a kezdődő elváltozások ellen is hasznos: rendszeres használatával segít az ujjaidat fokozatosan visszaállítani természetes helyzetükbe. Mindezt teljesen fájdalommentesen, akár egész napos komfortos viselés mellett.

A Toe Corrector 3-as hatással bír:


megelőzi és mérsékeli a bütyköt, kalapácsujjat


megállítja a kidörzsölést, csökkenti a fájdalmakat


javítja a járást és a testtartást

A távtartó olyannyira kényelmes, finom anyagból készült, hogy egy idő után szinte észre sem veszed, hogy rajtad van. Mindennapi tevékenység, így munka, pihenés, sportolás közben is bátran hordhatod.

Mitől ilyen hatékony?

A távtartó 5 szilikongyűrűje tökéletesen elválasztja és természetes helyzetükbe állítja ujjaidat.


Mivel így az ujjak eredeti pozíciójukba kényszerülnek visszaállni, ezért a bennük levő percek napról-napra, fokozatosan veszik fel helyes, kiegyenesedett helyzetüket.


A gyűrűk a kidörzsöléstől is óvják ujjaidat, így már az első alkalomtól kezdve számottevően csökkenhet a fájdalom.

Hogyan kell felvenni?

A Toe Correctort pillanatok alatt, egyszerűen felveheted: csak húzd fel egyesével a nagylábujjadtól kezdve mindegyik ujjadra a szilikongyűrűket, és a távtartó máris elkezdi jótékony hatását.


Mindkét lábra kiváló, cipő alatt, zokniban is hordhatod. Mivel univerzális méretű, hölgyek és urak számára is alkalmas.


Tipp: a még nagyobb kényelemhez javasoljuk egy kis hintőporral megszórni felhúzás előtt a lábujjakat.

Mennyi ideig ajánlott hordani naponta?

A Toe Correctort a legjobb eredményhez minden nap ajánlott hordani. Az első héten elegendő napi 10 perc, hogy lábak megszokják a viselést.


Ezt követően hosszabb ideig is hordható, minimum napi 60 perces használattal már látványos eredmény érhető el egy hónapon belül. Nagy előnye, hogy egész nap rajtad lehet, hiszen otthon, munkahelyen, sportolás vagy pihenés közben sem szükséges levenned.


A Toe Corrector a testtartásra is pozitív hatással van. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így nagyban javul a tartás, szebb lesz tőle a járás.

Mennyi idő után fejti ki hatását?

A Toe Corrector hatása egyénenként változó. Nagyban függ az elváltozás mértékétől és a viselés időtartamától, gyakoriságától. A visszajelzések alapján elmondható, hogy legkorábban néhány hét, egy hónap rendszeres hordás után már szembetűnő javulást lehet vele elérni. 3-5 hónapos használatot követően a legtöbb viselőnél elmúltak a fájdalmak, jelentősen mérséklődtek az elváltozások.


Jó hír, hogy az eredmény a Toe Corrector viselésének abbahagyása után is tartósan fennmarad, viszont megelőzés céljából továbbra is ajánlatos hordani a távtartót hetente több alkalommal legalább napi 60 percen át.

Nyerd vissza a szabad mozgás örömét!


Gondolj bele, mennyire remek érzés lesz, hogy nem kell többé takargatnod lábaidat ferdén álló ujjaid miatt – mostantól bátran járhatsz nyitott cipőkben is!


A Toe Correctorral ujjaid ismét egyenesen állhatnak, csillapodnak a kellemetlen gyulladások, megszűnnek a hólyagok és bőrkeményedések. Nincs több kidörzsölés, csak szép lábak és stabil járás, egyenes tartás!


Ha sokat mozogsz és lábaid nagy terhelésnek vannak kitéve, akkor ez az eszköz elengedhetetlen számodra.

Bemutató videó – nézd, milyen könnyen használható!

Szépítsd meg Te is lábaidat, számolj le a fájdalmas bütyökkel és kalapácsujjal:
a Toe Corrector most különleges születésnapi akcióban csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Lássuk, hogyan tehetsz szert a kedvezményre!

Miért van ez az akció?


A Nap Terméke blog az index.hu és a blog.hu címlapján rendszeresen megjelenő oldalunk, ahol gyakran napi 10.000 olvasó böngészi a jobbnál-jobb egészségmegőrző, háztartási, műszaki, autós termékeket.


Mivel egyéves születésnapját ünnepli blogunk, ezért különleges kedvezménnyel készültünk: az eredeti Toe Corrector lábujj távtartót most fél áron érhetik el azok, akik ingyenesen feliratkoznak a hírlevelünkre. Minden csomagban 1 pár (2 db) távtartót találsz, így mindkét lábadon használhatod egyszerre.

Miről szól majd a hírlevél?


Bizonyos időközönként értesítést fogsz kapni tőlünk emailben a legfrissebb akcióinkról, újdonságainkról. Sőt, ezen felül további előnyök várnak majd: jövőbeni termékeinkre is akár 50%-os exkluzív árelőnyt kaphatsz.Hogyan juthatsz hozzá a kedvezményhez?


Mi sem egyszerűbb: csak add meg neved és email címed az alábbi űrlapon, majd kattints a „FELIRATKOZOM!” gombra! Ezután máris jogosult vagy a kedvezményre: add le rendelésed a lenti megrendelő űrlapon a Toe Correctorra, és kész is vagy! Ügyelj rá, hogy ugyanazt az email címet add meg rendeléskor, amit a feliratkozáshoz használtál. Így tudjuk ellenőrizni, hogy valóban jogosult vagy-e a kedvezményre.

Fontos: adataidat a hatályos GDPR törvényt betartva, 100%-ig bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. A leiratkozás mindössze egy kattintás.

Akik már használják a Toe Correctort:

Nagy Szilvia – Budapest

Munkámból adódóan gyakran kellett magassarkú cipőket viselnem, emiatt állandóan fájtak a lábaim, sőt, kezdődő bütyök is jelentkezett. Nem akartam, hogy tovább súlyosbodjon az elváltozás, ezért gyors megoldást kerestem. A Toe Correctorral már néhány hét után enyhült a fájdalmam, ráadásul úgy vettem észre, hogy a nagylábujjam görbesége is mérséklődött, aminek igazán örülök.

Fülöp Péter – Abony

Amikor először kézbe vettem a távtartót, meglepődtem, mennyire finom az anyaga. Szerencsére még az én nagyobb lábaimra is könnyen fel tudtam húzni. Könnyedén mozgok benne, a munkában, sportolásban sem akadályoz. Azt tapasztaltam, hogy nagyban javult vele a járásom, kevésbé érzem fáradtnak a lábaimat vele. Mindenkinek ajánlom, aki hozzám hasonlóan egész nap talpon van.

Rátóti Zoltánné – Békéscsaba

Régóta kínoz bütyök, ráadásul több másik ujjam sem áll egyenesen, ezért az utóbbi időben még nyáron sem szívesen vettem fel papucsot vagy szandált. Lányom ajánlotta nekem a Toe Correctort, amiért nagyon hálás vagyok neki. Kb. egy hónap után láthatóan elkezdtek kiegyenesedni az ujjaim, nem dörzsöli ki őket a cipő. Jó érzés, hogy végre fájdalmak nélkül mozoghatok és visszakaphatom lábujjaim eredeti kinézetét!

Termékinformációk

Jellemzők:

• anyaga: puha, nyújtható szilikon

• színe: fehér

• mérete: univerzális

• uniszex viselet

• cipőben is hordható, akár egész nap

• egyszerűen, szappanos vízzel tisztítható

• megelőzi és helyreállítja a lábujj deformációt

• csökkenti a fájdalmat, ízületi gyulladást


Mi van a csomagban?

• 1 pár (2 db) Toe Corrector lábujj távtartó


Kiknek ajánlott a Toe Corrector?

• mindenkinek, akik szeretnék megelőzni a lábfájdalmakat

• akik szeretnék elkerülni a bütyköt, kalapácsujjat, ízületi gyulladást

• akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni

• sokat gyaloglóknak, kirándulóknak

• állómunkát végzőknek

• akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük

• időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek

• sportolóknak, aktív életmódot élőknek

• mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon

Ne várd meg, míg szűnni nem akaró lábfájdalom gyötör!
A súlyos elváltozást már csak műtéttel lehet kezelni: előzd meg a bajt, egyenesítsd ki lábujjaidat rövid időn belül a Toe Correctorral!

2 egyszerű lépés és Tiéd a Toe Corrector lábujj távtartó 2 db-os csomagban, 50% kedvezménnyel…

1. lépés: ha még nem tetted meg, iratkozz fel itt neved és email címed megadásával a Nap Terméke hírlevélre:

Fontos: adataidat a hatályos GDPR törvényt betartva, 100%-ig bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. A leiratkozás mindössze egy kattintás.

2. lépés: add le rendelésed az alábbi megrendelő űrlapon, és napokon belül kiszállítjuk a Toe Corrector lábujj távtartót:

Megrendeléshez kérjük, töltse ki az űrlapot!
1. Mennyiség
2. Rendelési adatok

Megrendelő neve (vezetéknév és keresztnév).
(Céges rendelés esetén itt a kapcsolattartó nevét, míg a cég nevét a számlázási adatoknál kérjük megadni.)

 
E-mail cscscs
Telefon  
3. Szállítási adatok
Irányítószám  
Település  
Cím (Maximum 39 karakter. Rendelkezésre áll még: 39)  
 
5. Összesítés

100% biztonságos vásárlás: csak az áru átvételekor kell fizetnie.
Az utánvétes házhozszállítás díja: 1.690 Ft.
Fizetési mód: utánvétel.
(A termék futárszolgálat által kerül kiszállításra.)

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót és az általános szerződési feltételeket.